istersen 3090 la at civciv sesli orospu çocugu ekran kartının core clock unun yüzde 20 siyle bile iş görmeyen oyunda gecikmeye sebep olacak bi olay mı var amını siktimin aklı olmadan fikir üretebilen şizofreni. makro mouse 10 metreden r mi vurdurur bot kullandığı bariz belli git yüzde 90ını 5 tane npt çarı açarak kastığın çarının sol np lerini değerlendirmeye çalış konu açta diğer taraflara hadi velet
Ya çok boş yapıyon orospu çocuğu , TS'de ben mik açınca taksim dayı gibi kekeleyen orospu evladı , mik açmıyorum diye pvptr'ye polat alemdar olmuş
o botu şuan bu sw de açacak bir tane delikanlı yok , swnin nasıl bir soacs.sys'la korunduğunu bilmeden götünden element uydurup TRT çocuk gibi video paylaşıyon dangalak orospu ev-ladı , sw ye 2-3 user gelip 3 gün oyun oynatmadığında günde 7 öğün job basıp durumu kurtaramayınca a''nanızın o şişik gö'tünü 7 minder üstten delip amını parçalayınca eşşek orospu çocukları gibi ağlayıp burda millete karalama kampanyası çekmeye kalkma amına koydumun gavatı .. boş charla pk atıp a'nanı cz yollarında halı gibi yerlerde sürüyorlar , sonra millete mana buluyor IQ'suz piçin eniği seni
Benim charımın np 'si senin götüne batıyorsa senin fesatlığın amk veledi ,Ben o konuyu açıyorsam bu oyunu komple her platformunda herkes aynı problemden şikayetçi olduğu için açtım , belki sw'nin kalitesini yükseltmek adına çalışma yaparlar diye benim yaptığım hiç bir npt 'de sadece sağ silinmedi , 9 senelik charla ardreamdan 18 milyonla çıktım ben cz ye anasını siktimin karı kılıklısı ,bende 18 warken Mechulde 22m vardı 4 senede 3milyon girmiş chara bunu sadece 1.5 senesini aktif olarak pk da geçirmişim 1 senede askerdeydim , al sana düz hesap orspu çocuğu sen nerden bilceksin , kim bilir hangi mahalle esnafının taşşaklarında döldün orospu çocuğu seni
Sen siktir git sağdan soldan bot orospu cocuklarını o gebeş clanına topla destekli charlara pm at clana gel diye ayın ortasında aday çıkacam diye millete yalaklan amına koydumun sünepesi , ananın o pankek gibi olan amını koparır yerim
Kürt orospu çocuğu kaldır at o kullandığın amk pc'sini çöp anca kabul eder , belki pc yok diye aklına gelirde bi işe girer sigorta başlatırsın seni