ROOOOOJ ve XERBELA TBL (UZAKTAN "R" VURMA)

ROOOOOOJ Nickli arkadasın sadece videoya yansıyan faili. videoda detaylı anlatılmıştır, serverda haksız sebepsiz 2 gün banlı kaldım dede clanının ağlaklığından şikayetlerinden ve reportlarından dolayı da haksız yere topa tutuluyorum. oyuncu görmemiş bu mağara adamlarının ve playerliği 1vs1 atmak sanan, arenada inv siz eşit şartlarda atılabilecek 2vs2 yi zorla cz ye taşıyıp cz de gold çıkar tak yapan şempanzelerle uğraşmaktan hele de her türlü küfrü duyup ben edince adımın küfürbaza cıkması, sadece ekipler halinde oyun oynadıkları ve benimde solo olmamdan dolayı adımı çok rahat bir şekilde kötüye çıkartabilen, pk yı solo atıyor olmamdan kaynaklı ve güvendiğim sağlam oyuncular olmamasından sebep, 5 6 tane goldlu asasla 1 tane destek itemsiz asası kesmeyi marifet bilip kesince provoke yapıp npt ediyoruz seni diyen salak ve sığ düşünceli kuş beyinli insanların dolu olduğu şu serverda insanlara laf anlatmaktan ve oyun dönsün diye sürekli job ve ırk basıp oynamaya çalışmaktan yoruldum geçen ay bırakmayı düşündüm ve sanırım son videolarım bunlar

1 Reportta daha ban yicem şu saçmalıklarıda temizle
ne hikmettir ki beni hile diye reportlayan enayinin birisi ss te üstteki sarı işaretli eleman çektiğim video ile hileden 30 gün gold desteğiyle sw den siktir olup gitti alttakiler zaten oyundan anlamıyor hilenin ne olduğunu nasıl bilsin

Ekler

Sen hayatın da TBL ' mi gördün amına koydumun dal yarrağı , ifşa diye attığın şeyden celahet akıyor ..
500 tl 'lık laptopta düşük seviye ekran kartıyla pk atıp , adamın kullandığı makro mouse'u TBL yerine koyan cahil oç seni ..

Ulan ne güldüm ya :QEAWFRESGDHGJ çık siktir git amına koydumun sw sinden velet ..

admin

Administrator
Yönetici
uzaktan vurma diye bir hile yok, sadece seken playerler client bugundan dolayı uzakta görünüyor. foruma hile bildirimi videosu gönderdiğinizde sadece uzaktan vurma olaylarına ban atmıyoruz, çünkü hile ile uzaktan vurulamıyor.

bu videodan önce de aynısını söylüyordun? sonuçta döndün dolaştın ban attın nameleswarriora uzaktan vurduğunun 50 metreden vurdugunun kanıtını attım r ile vuruyordu uzak mesafeden o da. altan 2 günde bir sw ye girip 30 40 metreden vuruyor oynun içine sıçıyor gidiyor onda da mı yok uzaktan vurma? sekmenin kapalı olduğunu herkes biliyor dahası seken adamın sektiği hangi skille sektiği bile görünüyorken hiçbirini neden biz tbl dediğimiz adamlarda göremiyoruz? çünkü sekme yok en fazla 7 8 kere sekmeye basarsın ve çar kitlenir bunu da millet sekmesin diye yaptınız, sekme kapalıyken ne yüzle sen bu adamlara sekiyor diyorsun? clientte buglu olsa çarların slide atması ya da mesafe farkınında görünmesi gerek bunların hiçbiri yok, slayt bile atılmayacak kadar düşük gecikmenin olduğu sw de nasıl mesafe farkı görünecek? yine tekrar ediyorum o mesafeden skill belki vurursun ama R vuramazsın ekran bugu falan yok o mesafede r vurduğu an tek de elin anormal şekilde düşmesi de ayrı olay. iyi incele ekran bugu için gecikme gerekli ve sw de ne slayt ne de ekran bugu olmasına sebep olacak gecikme yok. 40 kere söylediğim isim için de naz yaptın en nihayetinde döndün dolaştın video kanıtıyla 30 gün ban atmak zorunda kaldın. tbl dediğimiz şey adı öyle kaldı r nin tbl si olmaZ bot ile yapılır ve herkesin 3-5 tl ye ulaştığı ve senin anti cheat inin de önüne geçemediği bir hile, salağa yatarak kullananları ayıklayamıyorsun oynu oynamamış anlamayan adamlara bizde burda laf anlatıyoruz.
uzaktan vurma diye bir hile yok, sadece seken playerler client bugundan dolayı uzakta görünüyor. foruma hile bildirimi videosu gönderdiğinizde sadece uzaktan vurma olaylarına ban atmıyoruz, çünkü hile ile uzaktan vurulamıyor.

Sen hayatın da TBL ' mi gördün amına koydumun dal yarrağı , ifşa diye attığın şeyden celahet akıyor ..
500 tl 'lık laptopta düşük seviye ekran kartıyla pk atıp , adamın kullandığı makro mouse'u TBL yerine koyan cahil oç seni ..

Ulan ne güldüm ya :QEAWFRESGDHGJ çık siktir git amına koydumun sw sinden velet ..
istersen 3090 la at civciv sesli orospu çocugu ekran kartının core clock unun yüzde 20 siyle bile iş görmeyen oyunda gecikmeye sebep olacak bi olay mı var amını siktimin aklı olmadan fikir üretebilen şizofreni. makro mouse 10 metreden r mi vurdurur bot kullandığı bariz belli git yüzde 90ını 5 tane npt çarı açarak kastığın çarının sol np lerini değerlendirmeye çalış konu açta diğer taraflara hadi velet

istersen 3090 la at civciv sesli orospu çocugu ekran kartının core clock unun yüzde 20 siyle bile iş görmeyen oyunda gecikmeye sebep olacak bi olay mı var amını siktimin aklı olmadan fikir üretebilen şizofreni. makro mouse 10 metreden r mi vurdurur bot kullandığı bariz belli git yüzde 90ını 5 tane npt çarı açarak kastığın çarının sol np lerini değerlendirmeye çalış konu açta diğer taraflara hadi velet
Ya çok boş yapıyon orospu çocuğu , TS'de ben mik açınca taksim dayı gibi kekeleyen orospu evladı , mik açmıyorum diye pvptr'ye polat alemdar olmuş :D o botu şuan bu sw de açacak bir tane delikanlı yok , swnin nasıl bir soacs.sys'la korunduğunu bilmeden götünden element uydurup TRT çocuk gibi video paylaşıyon dangalak orospu ev-ladı , sw ye 2-3 user gelip 3 gün oyun oynatmadığında günde 7 öğün job basıp durumu kurtaramayınca a''nanızın o şişik gö'tünü 7 minder üstten delip amını parçalayınca eşşek orospu çocukları gibi ağlayıp burda millete karalama kampanyası çekmeye kalkma amına koydumun gavatı .. boş charla pk atıp a'nanı cz yollarında halı gibi yerlerde sürüyorlar , sonra millete mana buluyor IQ'suz piçin eniği seni :D
Benim charımın np 'si senin götüne batıyorsa senin fesatlığın amk veledi ,Ben o konuyu açıyorsam bu oyunu komple her platformunda herkes aynı problemden şikayetçi olduğu için açtım , belki sw'nin kalitesini yükseltmek adına çalışma yaparlar diye benim yaptığım hiç bir npt 'de sadece sağ silinmedi , 9 senelik charla ardreamdan 18 milyonla çıktım ben cz ye anasını siktimin karı kılıklısı ,bende 18 warken Mechulde 22m vardı 4 senede 3milyon girmiş chara bunu sadece 1.5 senesini aktif olarak pk da geçirmişim 1 senede askerdeydim , al sana düz hesap orspu çocuğu sen nerden bilceksin , kim bilir hangi mahalle esnafının taşşaklarında döldün orospu çocuğu seni :D Sen siktir git sağdan soldan bot orospu cocuklarını o gebeş clanına topla destekli charlara pm at clana gel diye ayın ortasında aday çıkacam diye millete yalaklan amına koydumun sünepesi , ananın o pankek gibi olan amını koparır yerim :D
Kürt orospu çocuğu kaldır at o kullandığın amk pc'sini çöp anca kabul eder , belki pc yok diye aklına gelirde bi işe girer sigorta başlatırsın seni

ROOOOOOJ Nickli arkadasın sadece videoya yansıyan faili. videoda detaylı anlatılmıştır, serverda haksız sebepsiz 2 gün banlı kaldım dede clanının ağlaklığından şikayetlerinden ve reportlarından dolayı da haksız yere topa tutuluyorum. oyuncu görmemiş bu mağara adamlarının ve playerliği 1vs1 atmak sanan, arenada inv siz eşit şartlarda atılabilecek 2vs2 yi zorla cz ye taşıyıp cz de gold çıkar tak yapan şempanzelerle uğraşmaktan hele de her türlü küfrü duyup ben edince adımın küfürbaza cıkması, sadece ekipler halinde oyun oynadıkları ve benimde solo olmamdan dolayı adımı çok rahat bir şekilde kötüye çıkartabilen, pk yı solo atıyor olmamdan kaynaklı ve güvendiğim sağlam oyuncular olmamasından sebep, 5 6 tane goldlu asasla 1 tane destek itemsiz asası kesmeyi marifet bilip kesince provoke yapıp npt ediyoruz seni diyen salak ve sığ düşünceli kuş beyinli insanların dolu olduğu şu serverda insanlara laf anlatmaktan ve oyun dönsün diye sürekli job ve ırk basıp oynamaya çalışmaktan yoruldum geçen ay bırakmayı düşündüm ve sanırım son videolarım bunlar

Anasını siktimin evladı 11 Nisan'da çektiğin video da altan dahil herkes koxpla dolaşıyordu , yeni sistemin kurulma tarihi 17 . Nisan o tarihten itibaren koxpla girmeye çalışan herkes charın doğduğu yerde ban yedi , ban kaldıramadı , yeni char açtığında ilk startta DC yedi ayın ip den gelen tüm girişler oto banlandı , oyun sorumlusu açana kadar bu girişleri yapan herkes Hardware banned .. son attığın roj videosu 30'nisan'da , roj açsa oda ban yer , ayın 17'sinden bu yana hiç bir oyuncu illegal oyuna giriş yapamaz , istersen sağdan soldan bul bi bot girmeyi dene de yarramı açılır , tabi öyle bir risk alabilirsen qawfrsegdfrhtg :D Sen kendini bi sik zannedip o mercimek kadar aklınla burda yöneticiye sallıyorsun , oyun içersindekilere yeri geliyo bana sallıyorsun ama , dünyadan bi haberin yok ak kevaşesi , kimse senin hareketlerine göre sw yönetecek değil , bu saatten sonra imkanı yok göremezsin koxp falan anca aylar sonra ciddi bir güncelleme gelir oda en kötü 6-12 arası , daha da video atarsan orospu çocuğunun önde gidenisindir , bu kadar cahillik olmaz amk , sırf adam seni kesiyor diye , TBL diye at bi yalandan video bekle talip banlasın , öyle bi dünya yok anasını siktimin oğlu