Neden Banlandım ?

Merhaba.
04.04.2020 tarihinde Saat 03:15-03:40 saatleri arasında Ardream Townda AFK iken, arkadaşlarım ve ben NPT yaptık diye ban yedik.
İşin tuhaf tarafı ben hareket dahi etmedim ve kımıldamadım.
Aynı IP'den farklı bir oyun zaten açamıyorum videolu olarakta gösterebilirim.
2 gün önce 150,00 TL verip destek aldım.
Hayır o işlemlere ait tüm NP'lerimizi silseydiniz de emeğimize yazık etmeseydiniz.
RhyLeqion ve IWilliamz ardreamda çıkan adamı kesiyor, bende AFK iken oyunda adım dahi atmamışken Ban yiyorum.
O kadar para verip üye olup emek veriyoruz sonucu bu olmamalıydı..
En azından dediğim gibi eğer hata kusur vs. varsa o NP'leri zaten istemiyoruz, sadece banı kaldırın para verdiğimiz emek verdiğimiz oyunumuza kaldığımız yerden devam edelim.
Bizler 300-500 NP için bu işlere kalkacak insanlar değiliz.
Günde 15-16 saat oynuyoruz online süremiz oyunumuz herşeyimize bakın görün.
Acil bir çözüm istiyorum.
Destek rica ediyorum.
Şu kötü günlerde burnumuzdan gelmesin herşey tam alışmışken lütfen yönetimden rica ediyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamın aleyküm. arkadaşlar karşı ırkım orc' andream charları az önce siteden özelden buldum mesaj attım andream denemek için arık adında asas actım koca andreamda 4 asas orc 1 asas human olarak ben vardım 1 saat oyun denemek için cz den cıkıp başka id'den yan char açtım zaten incelemeye alırsan alkolik clanından görürsün biz team olarak pk atıyoruz günün 14 15 saati cz deyiz bizim teamda destekli kimse yok bu arkadaşları ve beni madur bırakmazsanız sevinirim . Arkadaşında dediği gibi adamlar oyuna para bağlamış 300 500 np icin kimse kimsenin emeğine zarar vermemeli . bu soruna acil dönüş talep ediyorum karşı tarafta bizde şuan maduruz.

Emrearkkk kardeşimin dediği gibi Clanca Ardream'a girmek istiyorduk bunun için gece arkadaşım girmiş ve ip ban yemiş bu yanlışlığın bir an önce düzeltilmesini temenni ediyoruz ne kendi arkadaşımız ne diğer arkadaşların hakkı yenmesin.. •AlkolikBilbao• Clanından •Alkolik•Paşalı. Saygılarımla...

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba neden banlandığınızı benden iyi biliyorsunuzdur, bu ilk uyarıydı, 2. uyarıda forumda konu açarak ban açtıramazsınız. iyi oyunlar

Merhaba neden banlandığınızı benden iyi biliyorsunuzdur, bu ilk uyarıydı, 2. uyarıda forumda konu açarak ban açtıramazsınız. iyi oyunlar
Admin , NPT görülen tüm o saatlerdeki NP'leri sil lütfen ama banlarımızı aç şu eve tıkıldığımız günlerde emeğimize yazık ya neredeyse 7.24 online olan insanlarız takip et bak ama böyle olmasın lütfen.