KIWÊ & LiannReissss SERİ R + SKİLL // #PVPTR

KIWE

New member
Öncelikle sayın aptal internetin veya shni kapat.Videoyu çok güzel bir şekilde izledim 7-8 yıldır bu serverde asas oynuyorum ve üstüme pk asası tanımam.Videona gelecek oldugumuzda eğer ben asas isem senin arkadan ayrılmamam lazım yani light feet ve sw sc farklıdır(mal değilsen asas daha hızlı koşar) nedense ben senin arkanda kalıyorum.Bunun iki nedeni var 1.si ya internetin kötü skiller bir anda işliyor ya da sende sh var.Yıllardır R combo yapıyorum ve karşımdaki kişi priest tabiki de R atacam aptal kere aptal ben R atacam senin gibi mallar da heal kaldıracak boşa sonra ben mana çekeceğim skillerimi patlayacağım.Bilmediğin job için video çekmişsin(asasa dol takan aptal) yeni videolarını bekliyorum.Reportlayan aptallara da selamımı söyle KIWE içinizden geçmeye devam edecek.

KIWE

New member
Tekrar tekrar oynatıyorum evet gerçekten çok güzel R combom var hatta videonun başında 3 skill ve 1 R atmışım, dediğim gibi kural bir internetini düzelt oyuna gir kural 2 shni kapat çok arkanda kalmıyım.Kural 3 asasa dol takılmaz mal kere mal.

KIWE

New member
Bir kez daha izliyorum yediğin damageler ezik skillerin damageleri bunun nedeni senin gibi malların ezik skille heal atmasını bekleyip asıl skillerimi vurmamdır.Son olarak videoda görünen benim skillerimin 2li gelmesi bunun da nedeni R combodur skil atar el kesip R atarsın ki diğer skillere daha hızlı geçesin.Seri r olsa sana vurduğum damageler 200'ü geçmez hatta sende görünen 146-160 damagaler R skilleridir diğer 300+ skiller ezik skilidir sen tam bir mal oldugun için onu R sanıyorsun,ben de player olduğum için sana skill saklıyorum ama sen bunu anlayamıyorsun direkt heal kaldırıyorsun :)

Geç bu yalanları salak orospu çocuğu , charı öyle bir salmışsın üstüme ki karakterin nereye gittiğini farketmiyorsun bile bellki clientinde obje var, objeden dolayı takılan adam 0.5 saniye sonra ordan kendini dışarı atar ,sen ağaçta o sürenin üstünde kalıyorsun , bu da senin ne yarrak olduğunu gösteriyor koçum

KIWE

New member
Çünkü pvptr clienti değil alonewolf clienti kullanıyorum yaşından amacını belli ediyorsun aslanım video çok temiz ve ayrıca Sh'den kendini banlatacaksın :)

KIWE

New member
Şu serverde herkese demişimdir 'bilmediğiniz jobu oynamayın diye' bana seri R videosu çeken aptal asasa dol takan aptal ayrıca forum üzeri edilen küfürler mute sebebidir Talip'de bu konuda ayrıca ilgilenecektir.7-8 yıl önce polemiği bıraktım artık büyüdük.Daha farklı şeylerle gelin size asasın herşeyini anlatayım.Emre abi ben asas öğrenmek istiyorum diyin gelin yanımda pk atın asas öğreteyim hiç sorun değil ama dediğim gibi öncelik benle oynarken illegal oynamayacaksınız.Sh sebebiyle ban yiyeceğin kafi ki serverde slayt da yapılmıyor harbi biz senin arkanda neden çok geri de kalıyoruz anlatsana biraz sayın bilgiç :)

1.5 saniye de 5-6 damage'i görüyoruz skill barda adam kalkmış skill atar el kesip R atarsın diyorsun , ulan aptal orospu çocuğu kaçan karaktere 1 saniyede 3 R atmak nedir amına koydumun dengesiz orospu çocuğu aynı saniye de de 2 skill atıyosun hadi onu saymıyorum o olasılıklar içine giriyor , kalktıpta ben legalim , gm gelsin girsin pcme baksın dicek halin yok ya eşşek gibi olmıcak yalanların arkasına sığınıp götünden element uyduracaksın , kusura bakmada senin karşında bot yok cahil orospu çocuğu , ırkındaki salak insanları kandırırsın , biz 8 senelik useriz , senin gibi dümenden 7-8 yıl çekmiyoruz burda :QWD:AS:DASD

KIWE

New member
Ben de sana diyorum ki gerizekalı senin R sandığın damageler asasın ezik skilleridir.Bak senin için tekrar tekrar izledim 200 altı damagem doğru düzgün yok bile ki üst üste bile yok. 7-8 sene önce burda olsan Pyr0 emre dedin mi tanıtırlardı beni sana 7-8 yıl oynamışsın burda ama asas oynamamışsın o aşikar bu küfürler üzerine ban attıracağını ve suçsuz kalacağını düşünme her yasal hakkımı kullanacağım kim olduğumu da Talip bilir zaten bence sen beni ona sor :)

ya bi siktir ol git amına kodumun salağı sen , ne yasal hakkından bahsediyon sen salak orospu evladı :D iyice mala bağladın , benim seni tanıma gibi bi zorakiyetim yok kaldı ki zaten tanımıyorum da , ben 7-8 yıl oynamamışsam charın sol np sini de ananın amına soksunlar mı evlat , sor talip'e charın kayıt tarihi kaç diye , sana saati saatine söylesin amına koydumun yalancı orospu çocuğu seni :D hala bide utanmadan damage dersi veriyor uza ulan amına kodumun botu seni sen 12 xx dışında sw de barınamazsın yüzsüz oç