haksız yere ban yedim

5 nisan saat 23:56da talip benim bilgisayarıma tw ile baglanıp hic bir tbl ws hile bulgusuna rastlamadıgını tespit ettikten sonra bana iyi oyunlar diledikten sonra
yaklaşık 20 dakka daha online oldum ve oyundan cıktım yattım uyudum gece charım haksız yere durduk yere ban atılmış bunun sebebi de bilinmiyor söylenmiyor kullanmadıgım halde ve kontrol edilmesine rağmen online olmadıgım saatlerde charım ban atılıyor benle bi alakası olmayan sadece arkamdan dedikodu yapan oynamayı bilmeyen şizofrenlerin bana attıgı iftiralar yüzünden ban yiyorum oynamayı bilmeyen insanlar oynamayı bilen kişilere sadece adını kirletirler başka hic birşey yapmazlar millet tbl kullanmasa program kullanıyor minör programı atak programları kullanıyor şuan clanım ve bir cok kişi şahit ben herhangi illegal bişey kullanmıyorum bunu herkes bilsin arkamdan konuşanda önümden yesinn bilgisayarım kontrol edildikten sonra online olmadıgım saatlerde ban atılmasının sebebi nedirrrrrrrr

ulan amınakodumun bıldırcın suratlısı serverda fazla bile oynadınız, her csw ye her 500 kere çar getirp oynun içine sıçan da sizsiniz, piton piçini hile kullanmıyor bende bıraktım diyen piçte sensin, sende tek pc olmadığını ve sürekli ip mac değişip sıfır hesaplarla geldiğini herkes biliyor, para verip ban kaldırdım diye ts de kendi kendini ifşa eden piçte sensin csw de klanında tbl lerle oyun oynayanda sensin, pitonun da yılanında başı sensin, bir önceki konuda açtığım attığım linkte 40k npt yaptığını kanıtladığım piçte sensin lastmanlara çar açıp getirip benimle başka yoldan rekabet edemediğin için vs ye de tbl adamlarla gelen csw ye de çarını kenara koyup tbl lerle oynu katleden piçte sensin bir de yüzsüz gibi masum masum talip pc sine bağlanmış bilgisayarı temizmiş bilmem neymiş, ban yedikten sonra 20 tane çar açıp yine gelmişsin yasaklı oyunculardaki ban yiyen çarların yarısı sensin ban yemene rağmen yeni çarlarla geliyor olmanı da orası kanıtlıyor zaten. hala yüzsüz gibi salağa yatıp masum ayakları yapıyosun 3 ay önce açan kullanan bunu itiraf eden ruh hastası piç bugun neden tbl kullanmasın kavga küfür anlaştığın vs lere niye tbl ile gelmeyesin çapın yok oyun oynamaya birde gentileye de ağlamışsın heralde bir önceki konu da o da diyor ki adamın clanında descent atmayı bilmeyen oynamayı bilmeyen adamlar var o yüzden adam napsın diye seni savunuyor saksocu salim. siktir olun gidin sw den de biraz legal oyun oynayalım itoğlu it

u
haksız yere ban diye başlık açmış amına soktumun salağı :D
ulan orospu evladı seni sana bu serverde ben ve arkadaşlarım oldugu sürece oyun oynatmak yok dün talip benden tw istedigi saniyede ben talibe tw verdim bu bir ikincisi her boka sen atlıyorsun demek ki cok yaraların var şuan kendi kendini rezil ediyorsun köpek havlama senin işin gücün yok arkadaşın eşin dosttun yok geliyorsun burda güzel oyunculugu olan insanlara küfür ediyorsun bu bir ikincisi ben serverin tek komutcusuyum ben keyifle komut verirsem hepiniz bana biat eder boyun büker sikimi öpersiniz sen ruh hastası şizofren birisin ondan dolayı ugraşacak birşeyin eşin dosttun olmadıgı icin bizlerle burda vakit gecirmeye calışıyorsun ama biz senin gibi hasta sağlıgı bozuk insanlarla muhattap olmuyoruz hepimizin kariyeri var ve hepimiz gold alabilecek paralarımız ve herşeyimiz var senin neyin var ay sonunu bekleyip 10günlük gold alıcam gold alamıyorum 10günlük goldu alıp pk atıcam o zaman kimse karşıma cıkamayacak diyen sen degilmisin sensin amk fakiri önce git göttüne don al daha sonra insanlara laf at fakir pic bizim paramız var evet herşeyi yapıyoruz sen kimsin bizimle muhattap oluyorsun anlamıyorum ama aynı seviyede biri degilsin birdaha yazdıgın şeylere yanıt yok orospu evladı ev adresini ver geliyim sana 10bin tl para veriyim anenni yaptır bana veya whatsaptan numaramı vereyim annen bacın evde yokken görüntülü ic camaşırlarını göster onlara bakarak boşalayım 10bin tl para yollayacam sana namus şeref sözü veriyorum ensest pic sen var ya şizofren hasta birisin bunu kabullendim ikincisi senin annen öz abisiyle ilişkiye girmiş sen olmuşsun annen davalık baban anneni bırakmış yıllar önce bunu neden söylemiyorsun he ensest picler sizi iyyy pislik insanlar abisiyle ilişki yaşayan annenden cıktıgın icin hastalıklısın