Gelip sordun da yapmadık mı dedik oropsu çocuğu , ne koyduysan onayladık , beni diğerleriyle karıştırma , ben bu nptyi kendime yapacak olsam 40'kyla yetinmem günde 300-400 k yı koyar geçerim , userin olmadı map'da günlerce haftalarca riote döndüğümü söyleyen andaval yosma , orda onu yapmama gerek yok senin gibi 30 gün işsizliğe sığınacağıma 1 günde 12 charla 200'k yı koyar ay sonuna kadar cz de takılır ay sonu goldu alır goldu charla oyuna dönerim , sen bu işlerin durumunu bana sor abin sana söylesin gülüm boşuna yorma kendini .. '' Bu Ay Sıralamaya oynıcam 10 gün goldlu oynıyım '' diyen salak orospu çocuğu sen değilmisin amına koydumun sünepesi , 10 günlük gold için 30 gününü cz de feda etmek senin için nasıl bir işsizlikse benim ne yaptığımda ne oynadığım da seni ilgilendirmez , mouse'a makroyu bağlayıp '' Asası ben oynarım '' digen gavat şimdi ekipman yok diye burda bana bi ton ağlanıyon , ağlıcaksan oynamıcan amına çaktmını oğlu , sizin oyunculuğunuz bundan ibaret , hanginiz boş charla sağ tık asas oynadı , yalan söylemeye kalkma ananı götünden sikerim 1 skile 3 r vurup 2'k hp den saniyede HP fulleyip 2.spike 'a gelmeden vs bitiren adam ve adamlar bana asas oynuyorum demesin , senin şuan oynadığın oyunu ben 2015'de bitirdim gülüm , Her jobunu oynadık çok şükür , ana da siktik clanda gönderdik sw den , hiç bir ortamda da kendi clanımın oyuncuları harici samimiyetim olmadı , bu yüzden bu sw de kimseye eyvallahım yok , sizin gibi prim peşinde koşan ağlak veletlerle dolu sw , sw nin yapısını ezberledik artık ne zaman ne şartlarla pk atılması gerekiyorsa o zaman oyuna girdik .. Ayrıca odanıza'da kimseden şifre alıp girmedim o şifreyi geçen hafta sen bana verdin , ne verdiysen onu yazdım anladın mı salak orospu çocuğu , TBL olduğunu iddaa ettiğiniz adamları da savunmuyorum ama şöyle bi gerçek var o adamlarda attakker yok denecek kadar kötü attakkerlarla oyuna çıkıyorlar , bugün sen değil başka swden 1 pt adam gelse bu adamlar 20 saniye ayakta kalamaz , ben adamların pksını izledim attakerlar verilen ismi tutmuyorlar , priesti istediği kadar TBL olsun , adamlar havaya girdiği zaman towndan çıkmıyor senin melen , çoğu pk da da arkanızdaki koxper priest seri TOR/SUB atak döndüğü için bu adamlar düşüyor , amına koydumun IQ'suz dingili , oyunu okumayı denesen bunu göz önünde bulundurur silverli adamlarla goldluları kesiyoz falan diye boş yapmazdın ..
- Oyuncu falanda değilsin , Boş Orospu çocuğunun tekisin ..
Ts'de mikrofon açtığımda taxim dayı gibi kekeleyen yeni yetme , bana mik yok diye milletin içinde küfür edip racon kesiyor ..
Seni de millet içinde sikeriz gülüm dert etme , mami orospu çocuğunun öcünü alıcam diye bu kadar videolu klipli şeylerle iyi uğraşmışsın , ben doğru adamlara eziyet ediyormuşum kendime hak verdim ..
Adımdan Prim kasmaya devam edin , ben çok memnunum
Burası Kurtlar Vadisi değil gülüm