GENTİLE VE DUKA 40K NPT - PİTON BOT KULLANIMI -

5 para etmez adamların oyunda hiçbir becerisi olamayıp başvurdukları tbl ve npt yollarının kanıtları burdadır, fazla söze gerek yok hiçbir legal veya eşit yoldan rekabet edemeyen 5 tl lik playerlar, vs ye bile tbl leri olmalarına rağmen de eşit gelmeyi kabul etmeyip ne kadar boş olduklarını kanıtlamışlardır, 8vs8 de silverlı partiyle goldlu sekilde tam parti goldlu vs ye gelip üstüne birde tbl kullanmanız benden ne kadar korktuğunuzun kanıtıdır benimle şu halinizle bile rekabet edemediğinizi de kanıtlıyosunuz her seferinde ve yine son 2 csw de de gördük bunu.
ayrıca videoda 20k np min haksız silindiğinin de kanıtı vardır. bu haksızlıkları düzelt milletin banını parayla kaldırmak yerine biraz adaletli olsan şu serverda 3 kuruşluk adamlardan aldığın 3 kuruşdan daha fazlasını da kazanırsın illa ki gerek yok 2 gold çekiyolar diye serverda geri kalan herkesi günün 24 saati csw lerde uçan kaçan, duvar içinden geçen 100 metreden vuran adamlarla oyun oynatmanın da bi anlamı yok, bu b*k adamların hepsi tbl ile oynayıp serverın icine ediyorlar çözüm bul ya da serverda artık bizimde kumarımız bitecek

Çok ilginç , hiç bir becerimin olmadığını idda eden bu gavat , ben oyuna girdiğim zaman , ts gel , ırk bas , şunu bas , karşıyı sikelim , akşam csw gel vb. gibi isteklerde bulunup , bunun yanı sıra karşımda oynarken gün aşırı bana karşı sikilip , fesatlığından salak saçma gerçekliği içermeyen hakaretlerde bulunması çok komik geldi bana :D öyle yanına 2-3 sünepe alıp db ye tekleteceğini sanıyorken sopa manyağı olursun , Priest'e geçer LR mageden şikayet eder , LR mageye geçer asaslara sikilir , Asasa geçemiyor büyük ihtimal makro mouse bozuldu yada laptopdan giriyor oynayamıyor sende 5 para etmez hiç bir becerisi olmayan bir velet gibi günde 40 kere job basar peşimden koşarsın .. Beğenmiyorsan siktir olup gidersin bu kadar basit gülüm , TS odasına Bokunuzda Boğulun , PVPTR'yi bıraktım diye yazıp kendini millete reklam ediyorsun , sabahına herkesden önce girip Atross Riote kovalıyorsun .. Oyunla yatıp , oyunla kalkmaktan beynini yemiş bu şizofren , siktir git bi gün erken kalkta İŞKUR'a başvuru yap amına koydumun oğlu , böyle salak salak işlerin peşinden koşmana gerek yok , bu kadar salak olduğunu bilsem hiç yüz vermezdim :)

Video daki içerik doğrudur , tam 40 k NPT yapıldı , bunu kendim için değil rica üzerine başkasına yaptım , np 'nin silinmesi umrumda bile değil , çünkü bu server'ın oyuncusu değilim .. Aktif olarak sadece bu hafta sonu oynadım , normalde akşamdan akşama girerim , bu arada başkasıyla yaşadığınız polemiklere prim yapmak için beni kullanmaya kalkmayın , yok o tbl kullanıyomuş , yok bu ko-xp kullanıyormuş onun yanında oynuyormuş , humanda oynuyormuş gibi çocukca kuruntular yapmayın ortalıkta , mami orospu çocuğuda aynısını yaptı çektim siktiri , sizinle uğraşacak vakit bende yok , amına koydumun yarım akıllıları sizi

polemik duka ve clanıyla alakalıydı seni de npt ile yaptığın yalakalıkla eleştirdim ama madem böyle şeyleri üstüne alınabildin benden de sana bi cevap hakkı doğdu çocuk,
1. oyunda çoğu kişiyle samimiyetim olmadığı için sende yalanmak için her fırsatı kollayan birisi olduğun için sana ırk bas gel job bas gel derim fark ettiysen geleyim değil gel derim ki bunu çoğu muhabbetim olan insana söylerim keza csw ye çağırmak için de ekstra bir beceri aradığım için değil oyuncu lazım olduğu için derim :D iyi oynadığına dair hiçbir kelime kullanmadım ama senin kullandığın bir cümle var benim için geçen yıldan hafızam iyidir sw ye uzun aradan sonra girdiğimde diğer oyuncuları trollerken benimle ilgili diğerlerine "bu adam sizinle job diye oynar" cümlen var eskiden de yalaktın şimdi de yalaksın. ayrıca sana karşı pk da zayıf kalıyosam ya ekipte adam eksiktir ya yanındaki goldlu tbl li adamların fazlalığı vardır, eşit şartlarda hiçbir şekilde benimle hiçbir jobda vs atamayacağını sen benden daha iyi biliyorsun, sana fesatlık gerektirecek bir polemikte yaşamadık gidip tbl ci piç kurularına da sakso çekmek için rica adı altında 1 bucuk saat npt yapıyorsun bana işsiz olduğumu söyleyip atros kestiğimi söyleyip böyle şeylerle uğraşıyorsun ki sen 1 tane bile userin girmediği ardreamda tek başına günlerce haftalarca atros riote kesip ardream desteğini almak için uğraşmış tenekenin birisin bunu cz de de yaptın npt yi daha öncede yapıyodun rica mica bahane geç bunları, ben günde 40 kere job basıyosam pk nın durumuna göre basıyorumdur oyuncu durumuna göre basıyorumdur, asas basmayı gerektirecek bir pk yok çoğunluk mele olan sw de 2 3 kişiyle destek itemsiz niye asas oynayım, mage pri oynar oyundan zevk alırım bp, asas, 33, dahil bütün joblarda seni 1v1 2v2 de ezerim. klavye yok laptoptan asas oynanmıyor kıçı kırık yerde bişeyleri zorlamaya para harcamaya gerek duymuyorum. 20 30 fps oyun oynuyorum benimle bu şuan ki eksik şartlarda bile oyunda kendini bir tutamazsın sen. işsiz dediğin adam suriyede savaşta harp malülü olmuş dava sonucuyla senin daha okul bitiremeyeceğin yaşta savaş malülü hakkı edinmiş insan aynı mertebede olma ihtimalimiz bile çok zayıf malesef. serverı o gün bıraktım ancak sen ve sw de bulunan senin gibi itoğlu itlerin tbl si npt si bile benimle baş edemez talipte silinen np leri vereceğini yaptığınız puştlukları telafi edeceğini söylediği için serverda devam edebilirim. çocuk hareketleri yaptığımızı söylüyorsun senin yanına gelen giden yokken gelip gelip oda şifremizi öğrenip odaya girip küfürlü yazılar kopyalayıp odadan cıkıp gidiyosun nasıl bir eşşek oğlu eşşek olduğunu bütün server biliyor bu kadar cevap sana yeterli başka da birşey yazmayacağım.

bu itoğlu itler 40k npt yaptığını söylesek inkar eder videoyu verdiğim için eline itiraf ediyor, dahası lastmanlara da üşenmeyip çar açıp getirip bizim alacağımız lastmanlarda çar getirip kesip orda bile illegal oynuyorlar bu kadar puştluk yapan ibnelerin 150k np si varsa 100k sı npt dir. rekabet etmeye ne götünüz var ne oyunda kapışmaya beceriniz var ne oyunculuğunuz ne de bana şu oyunda rakip olmaya çapınız var.

Gelip sordun da yapmadık mı dedik oropsu çocuğu , ne koyduysan onayladık , beni diğerleriyle karıştırma , ben bu nptyi kendime yapacak olsam 40'kyla yetinmem günde 300-400 k yı koyar geçerim , userin olmadı map'da günlerce haftalarca riote döndüğümü söyleyen andaval yosma , orda onu yapmama gerek yok senin gibi 30 gün işsizliğe sığınacağıma 1 günde 12 charla 200'k yı koyar ay sonuna kadar cz de takılır ay sonu goldu alır goldu charla oyuna dönerim , sen bu işlerin durumunu bana sor abin sana söylesin gülüm boşuna yorma kendini .. '' Bu Ay Sıralamaya oynıcam 10 gün goldlu oynıyım '' diyen salak orospu çocuğu sen değilmisin amına koydumun sünepesi , 10 günlük gold için 30 gününü cz de feda etmek senin için nasıl bir işsizlikse benim ne yaptığımda ne oynadığım da seni ilgilendirmez , mouse'a makroyu bağlayıp '' Asası ben oynarım '' digen gavat şimdi ekipman yok diye burda bana bi ton ağlanıyon , ağlıcaksan oynamıcan amına çaktmını oğlu , sizin oyunculuğunuz bundan ibaret , hanginiz boş charla sağ tık asas oynadı , yalan söylemeye kalkma ananı götünden sikerim 1 skile 3 r vurup 2'k hp den saniyede HP fulleyip 2.spike 'a gelmeden vs bitiren adam ve adamlar bana asas oynuyorum demesin , senin şuan oynadığın oyunu ben 2015'de bitirdim gülüm , Her jobunu oynadık çok şükür , ana da siktik clanda gönderdik sw den , hiç bir ortamda da kendi clanımın oyuncuları harici samimiyetim olmadı , bu yüzden bu sw de kimseye eyvallahım yok , sizin gibi prim peşinde koşan ağlak veletlerle dolu sw , sw nin yapısını ezberledik artık ne zaman ne şartlarla pk atılması gerekiyorsa o zaman oyuna girdik .. Ayrıca odanıza'da kimseden şifre alıp girmedim o şifreyi geçen hafta sen bana verdin , ne verdiysen onu yazdım anladın mı salak orospu çocuğu , TBL olduğunu iddaa ettiğiniz adamları da savunmuyorum ama şöyle bi gerçek var o adamlarda attakker yok denecek kadar kötü attakkerlarla oyuna çıkıyorlar , bugün sen değil başka swden 1 pt adam gelse bu adamlar 20 saniye ayakta kalamaz , ben adamların pksını izledim attakerlar verilen ismi tutmuyorlar , priesti istediği kadar TBL olsun , adamlar havaya girdiği zaman towndan çıkmıyor senin melen , çoğu pk da da arkanızdaki koxper priest seri TOR/SUB atak döndüğü için bu adamlar düşüyor , amına koydumun IQ'suz dingili , oyunu okumayı denesen bunu göz önünde bulundurur silverli adamlarla goldluları kesiyoz falan diye boş yapmazdın ..

- Oyuncu falanda değilsin , Boş Orospu çocuğunun tekisin ..
Ts'de mikrofon açtığımda taxim dayı gibi kekeleyen yeni yetme , bana mik yok diye milletin içinde küfür edip racon kesiyor ..
Seni de millet içinde sikeriz gülüm dert etme , mami orospu çocuğunun öcünü alıcam diye bu kadar videolu klipli şeylerle iyi uğraşmışsın , ben doğru adamlara eziyet ediyormuşum kendime hak verdim ..
Adımdan Prim kasmaya devam edin , ben çok memnunum :)
Burası Kurtlar Vadisi değil gülüm

Bu piton denen karaktersiz sürekli TBL kullanıyor ispatlarıyla her şeyiyle ortada buna rağmen hiçbir şey yapılmıyor ne ban ne başka bir şey eskiden bu kadar taviz verilmezdi hileye vs ama bu adamlar topluca destek alıyor diye belli ki imtiyazlılar başka bir açıklaması olamaz. 2 ay önce user şuan ki durumdan daha fazlaydı ve yine bu adamlar yüzünden çoğu bıraktı swyi. Şimdi ben burda küfür de edebilirdim ama gerek yok oyun oynamaya geliyoruz sonuçta yaptığımız pek bir şey yok. Tek söyleyeceğim 1299'ların en iyisi de yolun sonuna geldi artık ve bunun tek sorumlusu bu swyi yönetenlerdir.

admin

Administrator
Yönetici
Ayrıca NPT ban sistemi güncellemesi yapıldı, artık 60 Zone'de npt taraması anlık yapılacaktır, daha önceden 15 zone'de tarama yapılıyordu. iyi oyunlar