M MrsNatsukai New member Kas 15, 2019 #2 Kas 15, 2019 #2 Polemik yapmayalım diyoruz zorla polemik istiyorlar
KilisePapazı New member Kas 15, 2019 #3 Kas 15, 2019 #3 MrsNatsukai yazdı: Polemik yapmayalım diyoruz zorla polemik istiyorlar Click to expand... Yok la bunu polemik için atmadık ki. Hep pk videosu attık birde 1vs1 atak dedik
MrsNatsukai yazdı: Polemik yapmayalım diyoruz zorla polemik istiyorlar Click to expand... Yok la bunu polemik için atmadık ki. Hep pk videosu attık birde 1vs1 atak dedik
KilisePapazı New member Kas 15, 2019 #5 Kas 15, 2019 #5 Eru yazdı: Click to expand... Lan eru ne adamsın ya Hikayelerini özledim senin farklı bir forumdaysan geleyim hemen
Eru yazdı: Click to expand... Lan eru ne adamsın ya Hikayelerini özledim senin farklı bir forumdaysan geleyim hemen
Eru New member Kas 15, 2019 #6 Kas 15, 2019 #6 KilisePapazı yazdı: Lan eru ne adamsın ya Hikayelerini özledim senin farklı bir forumdaysan geleyim hemen Click to expand... İnci sözlükteyim ama tabi nick gizli. Hikaye yazmam için oyunu oynamam lazım, 1 yıldır doğru dürüst oynamıyorum oyunu. Son 8 aydır hiç girmiyorum.
KilisePapazı yazdı: Lan eru ne adamsın ya Hikayelerini özledim senin farklı bir forumdaysan geleyim hemen Click to expand... İnci sözlükteyim ama tabi nick gizli. Hikaye yazmam için oyunu oynamam lazım, 1 yıldır doğru dürüst oynamıyorum oyunu. Son 8 aydır hiç girmiyorum.
EhliKehf Member Kas 19, 2019 #7 Kas 19, 2019 #7 KilisePapazı yazdı: Click to expand... Demek göğüslük olsa an anı si ke cekmiş papaaaz