DURDUK YERE BAN YEDIM

iŞ YERINDEKI ORTAK PCDE TBL PROGRAMI VAR DIGER SERVERDA KULLANILMASI SERBEST OLDUGU ICIN AMA BEN PVPSERVERDA ZATEN BU PROGRAMIN KULLANILMASI YASAK OYUNA SOKMUYOR BU PROGRAMI KULLANIP OYNADIGIMA DAIR BELGENIZ KANITINIZ VEYA NE YAPTIGIMIN ISPATI VARSA GAM YEMICEM BANA ISPATLAYIN DURDUK YERE CHARIMI BANLADINIZ BANA ACIKLAMA YAPMANIZI ONEMLE RICA EDIYORUM.
NICK: R€C€PTİON

Otomatik ban yemiş olma ihtimalin çok yüksek. Panele gir orda yasaklı program kullanan oyuncular listesine ve yasaklı oyuncular listesine bak. Büyük ihtimalle PC de olduğu için otomatik ban yemişsin

Kendimden eminim.kullansam hic ugrasmam helal olsun adamlar isini yapiyor der gecerim haksiz yere oldugu icin ugrasiorum dediklerini uyguladim.mailimi attim beklemedeyim umarim adalet yerini bulur

Kardeşim büyük ihtimal oyuna girmek için acele edeyim derken , zed botu oyuna girmeden önce açtın soacs otomatik ban attı , sistemin attığı ban 'da hata olmaz loglar ne görürse onu geçirir sana ..

Kardeşim büyük ihtimal oyuna girmek için acele edeyim derken , zed botu oyuna girmeden önce açtın soacs otomatik ban attı , sistemin attığı ban 'da hata olmaz loglar ne görürse onu geçirir sana ..
Hata payi azda olsa var ama ben bu charla acip girmeyi dahi denemedim 5 gun once belkide acip kapatip girmeyi denemisimdir. Oyunda beni atmistir. Denemek bile ban sebebimi oyunda herhangi bisey yapmamisken?

Hata payi azda olsa var ama ben bu charla acip girmeyi dahi denemedim 5 gun once belkide acip kapatip girmeyi denemisimdir. Oyunda beni atmistir. Denemek bile ban sebebimi oyunda herhangi bisey yapmamisken?
Denemek de ban sebebi. Ben bir keresinde ko-cuceden indirdiğim bir clientin içinde soacs'ın hile olarak kabul ettiği bişeyler var diye otomatik ban yemiştim. Aslında hile flaan yoktu.