C4 HİLE Z DEN ATIYOR

Aktif oynayan Asasların % 95 'i hile zaten , bide TS'lerde kendilerini öve öve bitiremiyolar , geçen dingil karusların tssine girdim KIWE ' denen orospu evladı bi konuşuyo töbe aşa allah sanki orospu evladı , toplamış etrafına 5-10 tane sünepe bide güzel gold çekmişler , sikilince meleye falan dönüyolar gırgır şamata amk :D bide otur kalk falan yapıyolar , sw dolu olsa üşenmem ne kadar adam warsa tek tek videosunu alır banlatırdım da , boş sw nin tadını çıkarın haddi baqqim :D

Aktif oynayan Asasların % 95 'i hile zaten , bide TS'lerde kendilerini öve öve bitiremiyolar , geçen dingil karusların tssine girdim KIWE ' denen orospu evladı bi konuşuyo töbe aşa allah sanki orospu evladı , toplamış etrafına 5-10 tane sünepe bide güzel gold çekmişler , sikilince meleye falan dönüyolar gırgır şamata amk :D bide otur kalk falan yapıyolar , sw dolu olsa üşenmem ne kadar adam warsa tek tek videosunu alır banlatırdım da , boş sw nin tadını çıkarın haddi baqqim :D
lan mal sen oynamayı mı biliyorsun elalemle uğraşıyorsn gel yan yana oynayalım hangi jobu istiyorsan madem gör var madem erkeksin gel ''2 BİN'' lirasına atalım ?

EternaGlory clanınızı ananızın amına sokan , komutcunuza oyun bıraktıran , clanımın olduğu her yerde oyunun her bölümünde şamarladığım , bu bölümlerde , sikildikten sonra eşşek gibi flood atıp , ağlayan yalak orospu çocuğunun da bunları söylemesi ayrı bir ironi , 2 bin tl karşılığında değil ananı ortaya koysan , seni 4 jobun 4 'ünde 4 'e böler , döndürür götüne sokarım o jobları da 12xx sarmıyor biliyon mu , makarasına giriyorum sw ye , boş charla pk ya çıksanız 20 saniye ayakta duramayacak salak orospu çocukları kalkmış burda çene yapıyorlar , ts de partynde bulunan adamlar sendede birşeyler var dediğinde salağa yatıp , bimden aldığın 20 'tl lık mouse yalanıyla millete ne kadar inandırabilirsin bilmiyorum , şunu biliyorum ve server biliyor , ben bu oyuna ciddiyetimi verdiğim her an ananız perişan oluyor koçum , o yüzden çok zırlamadan ufaktan başka sw'ler ara kendine , tekrar yakalarsam yine çökecem üstüne :D

Ya bu amına kodumun mal orospu evladını alın burdan , o kadar şey yazdım , alenen üstüne yürüdüm yazdıklarımla sen kalkıp numara isteyip yan yana vs den mi bahsediyorsun şuan bide varsayılan konuya erkeklik ekliyosun :D biz çok girdik o 1000 tl 2000 tl vslerine bu sw de sen değil senin tillahın bile bilmez am suratlı bot orospu evladı , senin gibi kaç kişi sikip sw den yolladık abilerine sorarsan anlatırlar dicem de o kadar sw geçmişin yok sw de , E anlattıklarımı kabul ediyorsun bu durumda , hadi yallah ananın amına koç parçası , eliyle oynamayan adamlarla vs atmak vakit kaybı ..

lan ananın amcığı boş yaptığın için üstelemiyorum sen kimsin amk cocugu seni yaşın başın kaç varmı 15 orospunun oglu okullar kapalı diye gelmiş burda ahkam kesiyorsun siktir okulun acılsında git ananın amına oku adam ol öyle konuşalım anasını siktimi cocugu götün yiorsa vereyim nımaranı ara amınakodumu cocugu senin anann tabutunu sikerim sen benimle karşı karşıya gelemezsin zaten anasını siktimi oglu içeri girip cıkmaya alışıgız biz anasını siktimi oğlu

senin o 40'lık ananın amına 5 'lik duvar çivisi çakar ananı biblo diye duvara asarım seni kürtaj orospu evladı seni , amına koydumun kevaşesine bak 150 tl lık goldun üstüne koxp açıp boş sw de ego kasan aptal orospu evladı seni , senin o yıkık ananın şeftalisine dil atarım ,amına kodumun 30 kiloluk tüy siklet orospu çocugu seni , senin o ananı karını sikerim karşıma çıksan warya yoğun bakıma alırlar seni , amına kodumun boş orospu evladı seni , kaybol :D

böyle boş yapacagına yüzleşelim salak evlat seni annen seni hayırsız evlat için doğurmus orospunun oglu bi sike yaramazsın bu dünyada belli bi sike de yaradığın yoktur zaten ailen seni ne salmış öylesine yaşa diye gavat seni :D