...

Ayrıca şimdi dikkatimi çekti Ben sadece perşembe günü oyuna girdim bu 1...Benim Nickimin Sonunda I yok basında I var su sekilde ISaFaKTQpcu bu benim nickim.

Sonunda I olan nick kime ayit kim kullanıyor bilgim yok. Ne maksatla öyle bi nick açtı bilmem perşembe günü girdim yalnızca ama nickimin sonunda I yok basında var yalnızca... Bu tür oyunlara girmeyin oyunlara gelmeyinde tekrar söylüyorum kafanızın alması için ben perşembe dışında girmedim ondada vs attım azcıkta pk.. o kadro ike pk çıkmadım nickimin sonunda I yok...O kişi ben değilim.. ama o kişi kimse onuda sikicem

Ki zaten ogün takıldığım herkez biliyor perşembe girdiğimi yanlızca.. ve benim nickimi kullanmıs bende 3 4 kez izledim sonunda I var benim nickimde I yok sonunda benim clanda ama ben değilim dısardan alınan biri olabilir ama ben değilim. ama cevriye bana küfür etti onun hesabınıda kesicem o ayrı...Ama ben olmamama rağmen tbl yok o artık o şahıs kimse sadece dış ekranlarda öyle gözükmüs o her kimse onun ekranından bakmak lazım olaya..Ama Tekrar tekrar diyorum Ben değilim ben o kadro ile pk çıkmadım perşembe dısında ben girmedim...zaten giremem mesai saatim uyusmuyor bunu kanıtlıya bilirimde ban atmıs atmamıs sıkımde değil maksat baskası yüzünden küfür yemem ve bu sekilde anılmam ben buna kızdım.. O sahıs ben değilim bilginiz olsun zaten ben varken beni tanımak kolay çünkü ben her pmye tanıdığım kıvamda cevap veririm geldiğimi vurgularım.. ama o sahıs ben değilim ve kin olduğundan haberimde yok wpdende yazdım kim ise bugün öğrenilir bana iftira atıldığı için size ayrı ona ayrı hesabınıda sorucam

Kısacası O Sahıs Benim Nickimi Kopyalamıs, Bi Şekilde bizim clana girmiş ve adımı kullanarak pk vs atmış.. Ama Kesin olarak Söylüyorumki Bunun Hesabını Sorucam O Her kimse artık ve emin olunki o sahıs ben değilim...Ben yanlızca perşembe azcık pk ve vs atmak için girdim pk attığım kadro o değildi o günde.. birşey daha söylin o clan perşembe gece saat 12.30 gibi kuruldu... 1 dede ben çıktım daha sonrada hiç girmedim. Nickimin Sonundada I yok Yanlızca Basında var.

bişey daha söylim söylemisken ben elime asla holy takmam lobo yada lycan takarım:)) Yani daha nasıl kanıtlıyabilirim bilmiyorum ama ben aksam 5 gece 3 calısan biriyim sadece perşembe müsayitim bunuda belirtim..

Perşembeden perşembeye giriyorum.. Varsada bir problem benden kaynaklı değildir...Ama tabikide benim nickimi kullanması ilginç her kimse.. Ayrıca ben olmadığımı istediğin her sekilde kanıtlarım hiç problem değil.. Neyse Safak topcu tbl diye baslık atmıssın bende açıkladım değiştir o youtube videonun baslıgını gerçi bildirdim sahsi hak ihlali diye ama yinede sen kaldır su safak topcu yazısınıda kaldır ben değilim netice olarak benin adımı o kirletmisss bile senin kirletmeye hakkın yok o nedenle ya baslıgı değiştirtir yada kaldır.. Oda Her kimse hesabını sorucam..

Eyvallah.. duydumki bana sövüyormus millet ben oynamadığım halde küfür ediyorlarmıs burdan herkes okusun o vakit o küfür edenlerin ben bacısını sikeyim artık her kim küfür ediyorsa bana bu konu yüzünden bacısını sikeyim..

O cevriyeye zaten ben ncs attırcam hesabınıda sorucam o ayrı ven oynamasam bile sahsıma küfür edemez onun hesabı ayrı.. ama bunu yapan kişiyi suanda arkadaslar bakıyor onada ayrı hesap sorcam ama bunca açıklamama rağmen diyorum bak halen safaktopcu adına küfür eden varsa onların ta gelmişi geçmisini sikeyim kimse üstüne alınmasın kim ediyorsa o alsın.

Kardeşim avarelmisiniz adam kabul etmiş benim olmadığım doğruluk kazanmış halen şafaktopcu yazıyor.. youtubeye bildiri yaptım ihlal hakları söz konusu edilerek su forumdaki konunu düzenle safak topcu adını değiştir.. youtube videonu kaldırcak zaten.